Besök oss

Välkommen på studiebesök/visning av Lammgården!
Fåraherde Olof visar gärna upp sina fina får och gården. Ring honom på 0708-658492 i förväg då han kan vara var som helst i ett område om 10 hektar.
Karta till Lammgården på adress: Kåshässle 405
Lättast hittar du hit genom att slå in Lammgården på appen Google Maps.

Vägbeskrivning:

108:an norrut från Perstorp mot Örkelljunga; 6 km norr om Perstorp kommer två skyltar på höger sida. Där står det Kåshässle 2 och Islandshästar 2 som pekar till vänster och där svänger man alltså vänster in! Väl inne på denna lilla väg så passerar man först ett hus på vänster sida och sedan kommer soptunnor på vänster sida och direkt därefter svänger man in på en grusväg till vänster och där ligger vår granngård direkt på vänster sida. Nu är det bara att köra ca 1 km tills vägen tar slut för då är du framme på Lammgården; välkommen!

108:an söderut från Örkelljunga mot Perstorp; Passerar Oderljunga och då kommer det en skylt som visar Kåshässle till höger. Ignorera den och sväng istället höger vid skyltarna Kåshässle 2 och Islandshästar 2 som pekar till höger. Väl inne på denna lilla väg så passerar man först ett hus på vänster sida och sedan kommer soptunnor på vänster sida och direkt därefter svänger man in på en grusväg till vänster och där ligger vår granngård direkt på vänster sida. Nu är det bara att köra ca 1 km tills vägen tar slut för då är du framme på Lammgården; välkommen!

Upplevelser i närheten:

I Kåshässle kan du uppleva såväl Gotland som Island. Lammgården har gotlandsfår och 889 meter från oss finns Kåshässle islandshästar

Glashantverkstad

Bad, fiske och camping: Bälinge Camping

Sommarrodel & Zipline

Vildrosor & Höns, Gårdscafé och Bed & Breakfast i sekelskiftesmiljö

Artur Lundkvistgården i Hagstad

Plastens Hus i Perstorp – ”Sveriges enda plastmuseum”

Ugglebadet: komplett året-runt-bad som erbjuder motion, friskvård, avkoppling, 50-meters bassäng, lek- och plaskbassänger samt hopptorn och dubbla rutschkanor.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s